Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем - придърпва!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем - придърпва!

Здравейте, и благодаря от сега още за помоща Значи днес на 2 пъти ми придърпа колата все едно нямам гориво. Сипах веднага, но по-късно през деня пак го направи... след което се оправи. Знам само че имам развалена сонда при диагностиката преди 2 месеца. Дали е от това или нещо друго..?
    Алфа Ромео 156 1.8 ТС 2000г.

При какви условия го направи това колата? Студена ли е била?

Виж дебитомера, ако не си го проверявал/сменял/чистил скоро дали не е сдал багажа...
    Може и да имаш някоя запушена дюза итн...

Но най-добре е да отидеш да го погледнат хора с подходящ софтуер за диагностика...
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Бях я карал сутринта... след 2 часа като я запалих и го направи.. и след това същата процедура.. карах карах по4ивка 2 часа някъде и тръгнах и го направи..Еми не съм го чистил.На диагностиката тогава показа само сонда при Бобо дано не е сдал багажа точно сега..

Comment

Първоначално публикувано от haton Покажи съобщение
        Бях я карал сутринта... след 2 часа като я запалих и го направи.. и след това същата процедура.. карах карах по4ивка 2 часа някъде и тръгнах и го направи..Еми не съм го чистил.На диагностиката тогава показа само сонда при Бобо дано не е сдал багажа точно сега..
        На сондата не е задължително но е много възможно и некоя свещ кабел нещо грешки на сондата
        sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
        Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
        Ramstein - Benzin
        https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Същия проблем го имам и аз ама за разлика от теб аз нямам лукса да закача компа и да се види ко бачка какво не, защото при 2 различни диагностики в моя град и 2те като се пусне тест за двигателя и компа забива.. кофти тръпка. А иначе кога го прави колата? на мен примерно става само при потегляне на 1ва и строго индивидуално ... ту го прави ту не нз и аз.
          Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Ами може и свещ да е.. нищо чудно! Попринцип паля по-продължително което ме навежда на мисълта че са за смяна свещите..знам ли Ами направи ми го само 2 пъти точно днес и не мога да кажа кога точно...1-а .. после превключих на 2-а и пак така си остана.. не вървеше..след 100 метра се оправи и така...

Comment

Виж си внимателно маркуча за въздуха все пак, на гънките

Comment

Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщение
                Виж си внимателно маркуча за въздуха все пак, на гънките
                И по специално на тия дето са отдолу....
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от haton Покажи съобщение
                  Ами може и свещ да е.. нищо чудно! Попринцип паля по-продължително което ме навежда на мисълта че са за смяна свещите..знам ли Ами направи ми го само 2 пъти точно днес и не мога да кажа кога точно...1-а .. после превключих на 2-а и пак така си остана.. не вървеше..след 100 метра се оправи и така...
                  Може ако ти се занимава да позачистиш свещите с парцал 2 от мойте като ги отворих беха ем черни ем раждясали отгоре на сичко беха ми мили двигатела и и бяха под водата направо думи нямам виж ако някоя е много черна забършия хубаво и пак я сложи .... ще има ефект .... мое мнение
                  sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                  Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                  Ramstein - Benzin
                  https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Сменяйте си свещите. Обикновено колите от италия идват с оригиналните си свещи от завода. Те италиянците масло не сменят, какво остава за свещите.

И после колите били кенефи и прочее.

И при мен беше така. Като я взех работиха няколко месеца идеално. След това взе да пали с повече въртене. Сложих денсото и сега пали от четвърт оборот.
                    Last edited by oem; d.m.y г., 09:11.
                    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

верно е да денсото си денсо и аз от както си обслужих колата както трябва никога съм нямал проблеми с палене (и мойта пали от четвърт оборот) с придърпване с клатене на обороти и т.н.
                      но съм и с нови кабели лули ламбда сонда и т.н.
                      Alfa romeo GTVex
                      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Колега,
                        ако имаш проблем със сондата е твърде вероятно да е от нея.
                        Моята беше така и забиваше носа доста често. Най-добре отиди на диагностика да ти проверят показателите.

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                          Може ако ти се занимава да позачистиш свещите с парцал 2 от мойте като ги отворих беха ем черни ем раждясали отгоре на сичко беха ми мили двигатела и и бяха под водата направо думи нямам виж ако някоя е много черна забършия хубаво и пак я сложи .... ще има ефект .... мое мнение
                          Смени си кабелите и свещите при първа възмовност щом са работили под вода

Comment

Как може да се тестват кабелите дали са ОК ?
                            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

аз утре слагам денсо и ще ви пиша по специялно дали ми се е оправило проблема с паленето и пукането в колекторите!те като погледнах старите
                              свещи не е останало мн от тях!а иначе да попитам денсото едните са 14 мм а другите 10мм нали така????
                              alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

Working...
                              X